aleksandarsatara’s diary

ALL MY 1200 ART DOCUMENTS ARE MY ART RESPONSES TO WESTERN SUBTLE BRAIN WASHING MANIPULATIONS TO OPEN VERY OBVIOUS THREATS, AND RELIGIOUS EXTREME CRIMINAL ACTIVITIES: THEY ARE ALL RESPONSES TO PUBLIC CORRUPTIONS BY RELIGIOUS EXTREMISTS GROUPS...

STA ZNACI KAD PAPA BRANI SVOJE VJERNIKE KRIMINALCE, A OPTUZIJE VJERNIKE IZ DRUGE RELIGIJE ZA NEVJERU U BOGA

 

Objavljeno:  nedjelja, 30. nov, 2014.

Broj komentara: “0 PREMA BOGU SVE”

 

Papa Franjo:  Islamski ekstremisti čine grijeh protiv Boga

(ZNACI PREMA NJEMU  PAPICI  …!!!)

OTKRIO SAM KAKO MI BOG  NAMECE   DA CUJEM  JAVNE TAJNE...::

 

 

ANALYSIS AND COMMENTS …!!!

  

f:id:aleksandarsatara:20150602193959j:plain

f:id:aleksandarsatara:20150602194017j:plain

   

 

BOG MI JE REKO:

 

 

PRVO:,

DA LI SE PAPA FRANJO PSIHOTATA PITA KAO TITA PITA LITA KAKO I KOLIKO NJEGOVI KATHOLICI  KRIMINALCI  CINE GRIJEH PROTIV BOGA, I PROTIV LJUDSKOG RODA, A SVE IM JE OPROSTENO JER IH ON MOCNIK  STITI !!!

 

DRUDO,  OCIGLEDAN UVID I ZAKLJUCAK IZ OVE JEDNOSTRANE OSUDE ISLAMSKIH EKSTREMISTA, SLIJEDI KAKO PAPA VOLI DA SUDI I OSUDJUJE DRUGE, STO MU VJERA NE BI TREBALO DA NALAZE, A NE METE SVOJE DVORISTE PUNO MENTALNIH SELIDJIJA, I EKSTREMISTA !!!

 

TRECE,  KO JE ON PAPA PSITOTATA DA SUDI UOPSTE IKOME, PORED TAKO MOCNOG BOGA, JER DAO JE JAVNO IZJAVU PRIJE NEKOLIKO  MJESECI U OVOM SMISLU ::

“KO JE ON DA SUDI NEKIM DOLE,  NEMOCNIM I JADNO GRIJESNIM, … I MOCNIM JEBACIMA???”,  KAD ON IMA TAKO DOLE NA ULICAMA PRIZEMNE  KRVNIKE EGZEKUTORE KOJI OBAVLJAJU SVE VRSTE MASAKRA, KAO BOLESNE OSOBE I  SAMO SU NA SRECU VATIKANA , BIVSHI KATHOLICI, KOJI NEMAJU NIKAKVE VEZE SA CRKVOmhmhm,

ALI IM JE OSTALO U UMU ISPROGRAMIRANA I PECATOM  CVRSTO ZAPISANA MRZNJA U UMU I RATNICKA ELIMINACIJA , POGOTOVO PREMA KOMUNISTIMA I ATEISTIMA !!!

 

CETVRTO: IZ GORE SERIJE UVIDA REDALJKI, SLIJEDI  , PAPA JE ISTI KAO I MUSLIMANSKI EKSTREMISTI.

JAVNO IH KUDI, A TAJNE SAVEZE PRAVE I IMAJU SA NJIMA KAD TREBA TRECE PRAVOVJERNE EKSTREMIZIRATI, ILI CETVRTE JAWSS  NAUJEDATI.

SVI U KOKA KOLU OKO JEDNOG BOGE RADE JEDNI DRUGIMA ODPOZADI !!!

 

 

 

PETO:,

POSTOVANO CITALASTVO, IMAM I JA KAO IMAM MJERE I NAMALO STRAHA, PA VAM OVAJ ZAJEB NE SMIJEM PRIOPCITI, JER SE MOZE RASIRITI I MAKSIMIZIRATI OD SVIJETINE, KOJA UZIVA U UVELICAVANJU STVARI KOJE SU NAUCILI OD SVOJIH RELIGIOZNIH VODJA PSIHOTATA  ::

“UVELICAJ SEBE A UNIZI PROTIVNIKA “

OVO JE GLAVNI MOTO IGRE OKO SAMO JEDNOG BOGE !!!

 

BORIM SE SVOJOM CISTOM DOBROTOM, CISTIM NAMJERAMA I CISTIM ZNANJEM PROTIV ZAGADJENOG NEPRIJATELJA POHLEPOM, I PRLJAVIM MEDTODAMA MANIPULACIJE I IGROM “SVE IM JE DOZVOLJENO” !!!

ALEKSANDAR SATARA

 

 

ALEKSANDAR SATARA

 wwwHOLLY YOURS IN THE DHARMA

 

wwwHOLLY YOURS IN THE DHARMA

SPARTAK == ALEKSANDAR SATARA ,

VELIKO CUDO KOMUNIZMA !!!

and HIS wwwHOLLY FAMILY

FROM TRIPLE HAPPINESS

VANCOUVER KER city, DEC 01, 2014